Rapporter & händelser

Lämna gärna en kommentar i fältet nedanför inlägget!

 

 

Ni navigerar i fältet till vänster för att hitta rätt tävling eller äventyr.

 

Första deltävlingen -17

2017-06-18

Så var årets första tävling genomförd. Deltävling 1 i Arjeplogsmästerskapet gick av stapeln fredag till lördag. Teamets båda båtar var på plats och redo att tampas om pallplatserna.

Tävlingen startade redan kl 1700 på fredag och det var ett väldigt lugnt och vackert Hornavan som mötte oss den kvällen.

Hornavan

Fisket var sådär och lag 1 lyckades landa två rödingar som tyvärr inte höll minimåttet. I lag 2 var det fiskar av den grönare sorten som var på hugget.

Men efter några timmars sömn i klubbens eminenta stuga i Rossneviken, gav vi oss återigen ut och nu ville vi ha större fisk. Det fick vi.

Fin öring

Lag 2 hade fyllt kvoten redan kl 08.15 då det var kvar 6h45min. Och vid 11-tiden hade lag 1 också tre godkända.

Vädret under dagen var väldigt växlande, med vacker morgon, en regnig förmiddag och sista timmen bröt solens stålar åter igenom och det var alldeles ljuvligt.

Resultatmässigt då? Ja för lag 1 räckte fiskarna till en fjärde plats på 106,10 p. Lag 2 gjorde bättre i från sig och knep en andra plats med 142,90 p. Trea blev Knabben på 110,30 p. Mot dagens suverän fanns inget att göra. Team North Western med Skipper Robert Öberg var skoningslösa och hängde in en imponerande balja på totalt 182,10 p. Stort grattis!

resultat am1 2017

Det känns skönt att säsongen är igång och att det var så pass bra fiske så här inledningsvis är väldigt skoj. Nästa tävling för vår del är Öppna Lapplandsmästerskapet som startar torsdag 29/6.

Väl mött! / Richard, Team F4F

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)