Rapporter & händelser

Lämna gärna en kommentar i fältet nedanför inlägget!

 

 

Ni navigerar i fältet till vänster för att hitta rätt tävling eller äventyr.

 

AM Del 3

2012-08-04

Inför denna tävling åkte vi upp redan på Fredagskvällen för att sova över i ABOT's stuga uppe på Råssneudden. Det var en kanonfin stuga och vi gjorde sällskap med två gubbar från orten som inte var med och tävlade utan kopplade av i det fina vädret och njöt av semestern.

ABOTs klubbstuga

 

Det blev morgon och kl 06.30 lade vi ut från bryggan och styrde kosan uppåt, mot Hannu med omnejd. Peter, Richard och Lasse Lidman var dagens besättning.

 

Vi fick ut prylarna och hann inte trolla allt för länge innan vi hade hugg på djupriggen och Peter kunde drilla hem en röding på 35 cm. Den releasades och vi fiskade vidare efter 4 resultatlösa timmar packade vi ihop och körde ner på nedersta "sjön", eftersom Lasse och Peter hade fått två godkända fiskar där igår. Vi får ut alla spön igen och det tar bara ett litet tag innan vi har öring i båten, tyvärr på 43 cm. Vi nöter på samt njuter av det fina vädret och lyckas få något hugg då och då, men ingen som håller måttet. Tävlingen börjar lida mot sitt slut och det kommer båtar uppifrån som är klara för idag. Rädslan för ytterligare en nolla sprider sig snabbt i huvudena men vi kämpar på ett tag till och då hugger det på djupriggen och Richard drlllar hem en öring på 51 cm! Skönt!

 

51 cm och 1,3 kgKl 16.10 lyckas vi att landa en invägare

 

Denna fisk räckte till en sjunde plats, vilket vifår vara helt nöjda med då vi haft två tunga tävlingar på rad. Det kom upp några ganska fina fiskar idag, där AMI blev trea, Silverminken tog en andraplats med två fiskar varav största var en öring på 4,31 kg. Vinnare var dock Storlommen som fiskade fullt och vägde in en röding över två kg, en öring över två kg och dagens största fisk en öring på 5,04 kg.

 

Topp 3

Deltävling 3

1. Storlommen

2. Silverminken

3. AMI

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)