Rapporter & händelser

Lämna gärna en kommentar i fältet nedanför inlägget!

 

 

Ni navigerar i fältet till vänster för att hitta rätt tävling eller äventyr.

 

AM Del 2

2012-07-28

Äntligen fiske på Hornavan, det var känslan när Arjeplogsmästerskapets andra del stundade. Richard fiskade med stand in Micke Granberg då Peter hade förhinder denna Lördag.

 

Vi utgick från Rebbackudden och körde upp till Rödingudden där vi la ut och fiskade oss sakta uppåt. Förhållandena var goda, men fortfarande något kallt i vattnet. Vi slår några slag och får hugg på ena planerboarden, men efter en stunds drillning går den lös. Vi tar om och får hugg igen men denna gång på djupriggen och vi landar en röding som tyvärr bara mäter 35 cm.

 

Det går några timmar och inga hugg, inte ens att löjorna blivit naffsade på. Då plötsligt det hugger på planerboarden igen och nu känns det bättre. Det visar sig vara en öring på retande 43 cm och även den släpps åter då minimåttet är 45 cm. Det är ett riktigt segt fiske och vi får ingen mer kontakt utan vi nollar helt enkelt deltävling 2.

 

Men det var inte alla som hade en tung dag. Team Blåbär gör en kanontävling med 3 fiskar alla över 3 kg och vinner, före Trolle på andraplats och Guldklas på tredje. Tyngsta fisken hade Trolle, med en öring på just under 5 kg.

 

Topp 3

DELTÄVLING 2

1. Team Blåbär 172,1 p

2. Trolle 68,8 p

3. Team GKL 63,6 p

 

Topp 3 Totalt

1.Team Blåbär 172,1 p

2. Trolle 134,2 p

3. Storlommen 83,9 p

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)