Rapporter & händelser

Lämna gärna en kommentar i fältet nedanför inlägget!

 

 

Ni navigerar i fältet till vänster för att hitta rätt tävling eller äventyr.

 

Öppna Lapplandsmästerskapen 2011 Dag 3

2011-07-02

Rejäla vågor och regn, var signifikativt för starten på den tredje och sista dagen. Det var rätt spännande i toppen, och för oss på en nedre delen hade vi några interna fighter.

 

Starten gick och vågorna rullade mot båtarna när vi gasade på upp mot våra fiskeställen. En del vågor högre än andra, något som Team Barbapappa fick erfara. Men ju högre upp vi kom desto lugnare väder blev det, och framåt eftermiddagen var det helt lugnt, nästan spegel.

Starten

 

Tyvärr för våran egen del så var den sista dagen den absolut sämsta ingen av båtarna hade ett enda napp, dock så var vi inte ensam om det. Sett över hela tävlingen deltog 71 team varav 44 vägde in fisk. Lag 1 (Richard & Peter) slutade på 41:a plats och Lag 2 (Janne & Micke) slutade på 25:e plats.

 

Efter gårdagens uppvisning så var det spännande i toppen om hur pengarna skulle fördelas. Det visade sig att Silverminken skulle dra det längsta strået och knipa första platsen, Team Carelia fiskade tomt sista dagen men kunde hålla sin andra plats. Sista dagens utropstecken förutom Silverminken var förra och förrförra årets totalsegrare Team Karlsson/Svedlund som gjorde en grym finish och knep bronspengen och 10000 :-

 

 

Team F4F vill gratulera pallplatserna till en väl genomförd tävling!

 

Slutresultat Öppna Lapplandsmästerskapet 2011

1: Team Silverminken - Tomas Lestander - 407,0 p

2: Carelia Trolling Team - Juha Mutanen - 313,0 p

3: Team Karlsson/Svedlund - Niklas Karlsson - 243,20 p

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)